Ensenyament

El Servei d'Ensenyament s'ocupa, entre altres, de gestionar la llar d'infants municipal, del manteniment dels edificis, consergeria, consums energètics i neteja de les escoles públiques de primària, de gestionar l'Oficina Municipal d'Escolarització, de promoure i convocar el Consell Escolar Municipal, de promoure i finançar els PTT, organitzar juntament amb el Departament d'Ensenyament el Congrés Educació i Entorn, d'organitzar les PAU a la Seu conjuntament amb la UdL, de participar i fomentar projectes i programes municipals transversals, i de coordinar i col·laborar amb altres centres, serveis i recursos del territori (EOI, escola d'adults, escoles municipals, etc.).OME  Centres Educatius  Llar Infants Minairons
Projectes i activitats  Punt Òmnia  Tràmits

Consells Municipals  Recursos

 

Gairebé 200 alumnes d’ESO participaran en el Concurs de Dictat Plurilingüe de l’Alt Urgell
19-02-2020

El dictat s’alternarà amb jocs lingüístics de sobretaula.


Obertura del segon termini de matrícula a la UNED de la Seu d’Urgell
11-02-2020

Fins el 10 de març per a totes les assignatures del segon semestre d’estudis de Graus i la majoria dels Màsters oficials.


La Seu d’Urgell inicia una campanya adreçada als establiments per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors
07-02-2020

Se’ls hi ha fet arribar una carta recordatòria de la normativa, acompanyada d’un adhesiu on hi diu Aquí no venem alcohol a menors. Protegim la teva salut. Complim la normativa.


Pròxims esdeveniments RSS