Educació

El Servei d'Educació s'ocupa, entre altres, de gestionar la llar d'infants municipal, del manteniment dels edificis, consergeria, consums energètics i neteja de les escoles públiques de primària, de gestionar l'Oficina Municipal d'Escolarització, de promoure i convocar el Consell Escolar Municipal, de promoure i finançar els PTT, organitzar juntament amb el Departament d'Ensenyament el Congrés Educació i Entorn, d'organitzar les PAU a la Seu conjuntament amb la UdL, de participar i fomentar projectes i programes municipals transversals, i de coordinar i col·laborar amb altres centres, serveis i recursos del territori (EOI, escola d'adults, escoles municipals, etc.).OME  Centres Educatius  Llar Infants Minairons
Projectes i activitats  Punt Òmnia  Tràmits

Consells Municipals  Recursos

 

S’obren les preinscripcions del Pla de Transició al Treball per al curs 2020-2021
20-05-2020

Es poden formalitzar des del dilluns fins el 25 de maig i fins el 5 de juny de forma telemàtica. S'ofereix la formació professional en el perfil d'auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic.


Demà dimecres s'obren les preinscripcions online per a la llar d’infants municipal ‘El Minairons’
12-05-2020

Del 13 al 22 de maig es podran realitzar les preinscripcions telemàticament. De manera excepcional es podran fer de manera presencial demanant cita prèvia al 670514175.


Del 13 al 22 de maig tindrà lloc la preinscripció escolar telemàtica per al curs 2020-21 per l’educació infantil, primària i ESO
08-05-2020

La preinscripció presencial del 19 al 22 de maig, de 9 a 13.30 hores, amb cita prèvia. Per sol·licitar cita prèvia cal contactar amb el centre sol·licitat en la 1a opció.


Pròxims esdeveniments RSS