Ensenyament

El Servei d'Ensenyament s'ocupa, entre altres, de gestionar la llar d'infants municipal, del manteniment dels edificis, consergeria, consums energètics i neteja de les escoles públiques de primària, de gestionar l'Oficina Municipal d'Escolarització, de promoure i convocar el Consell Escolar Municipal, de promoure i finançar els PTT, organitzar juntament amb el Departament d'Ensenyament el Congrés Educació i Entorn, d'organitzar les PAU a la Seu conjuntament amb la UdL, de participar i fomentar projectes i programes municipals transversals, i de coordinar i col·laborar amb altres centres, serveis i recursos del territori (EOI, escola d'adults, escoles municipals, etc.).OME  Centres Educatius  Llar Infants Minairons
Projectes i activitats  Punt Òmnia  Tràmits

Consells Municipals  Recursos

 

Primera reunió de treball del Consell Municipal d'Infants de la Seu d'Urgell
13-11-2019

Els nens i nenes que en formen part posen sobre la taula els temes que voldrien treballar durant aquest curs escolar 2019-2020.


Xerrada de l’escriptora afganesa Nadia Ghulam sobre com ser refugiada i sobreviure
06-11-2019

La conferència de l’autora del llibre El secret del meu turbant tindrà lloc el pròxim dimarts 12 de novembre, a les 19 hores, a la sala la Immaculada de la Seu d’Urgell.


Més de 50 infants participen en el taller intergeneracional dedicat a la festa de la Castanyada
29-10-2019

Primera proposta lúdica emmarcada en la setmana de la festivitat de Tots Sants. El taller es va centrar en la figura de la castanyera.


Pròxims esdeveniments RSS