Ensenyament

El Servei d'Ensenyament s'ocupa, entre altres, de gestionar la llar d'infants municipal, del manteniment dels edificis, consergeria, consums energètics i neteja de les escoles públiques de primària, de gestionar l'Oficina Municipal d'Escolarització, de promoure i convocar el Consell Escolar Municipal, de promoure i finançar els PTT, organitzar juntament amb el Departament d'Ensenyament el Congrés Educació i Entorn, d'organitzar les PAU a la Seu conjuntament amb la UdL, de participar i fomentar projectes i programes municipals transversals, i de coordinar i col·laborar amb altres centres, serveis i recursos del territori (EOI, escola d'adults, escoles municipals, etc.).OME  Centres Educatius  Llar Infants Minairons
Projectes i activitats  Punt Òmnia  Tràmits

Consells Municipals  Recursos

 

167 alumnes del Pirineu inicien avui les proves de la selectivitat a la Seu d'Urgell
12-06-2019

Les PAU tenen lloc al CETAP-telecentre ubicat al centre cultural Les Monges de la capital alturgellenca fins aquest divendres.


167 alumnes pirinencs es presentaran a les proves d’accés a la universitat a la Seu d’Urgell
11-06-2019

A més a més dels estudiants dels instituts de la Seu, Sort i Puigcerdà, enguany també s’hi examinaran estudiants del Principat d’Andorra.


Els alumnes de secundària i batxillerat de la Seu d’Urgell celebraran el final de curs amb una Festa Holly amb l’actuació del Dj. Boixols
10-06-2019

Organitzada pel Consell Municipal d’Adolescents de la ciutat. Tindrà lloc aquest pròxim dissabte 15 de juny, a les sis de la tarda, al centre cívic l’Escorxador.


Pròxims esdeveniments RSS