Ensenyament

El Servei d'Ensenyament s'ocupa, entre altres, de gestionar la llar d'infants municipal, del manteniment dels edificis, consergeria, consums energètics i neteja de les escoles públiques de primària, de gestionar l'Oficina Municipal d'Escolarització, de promoure i convocar el Consell Escolar Municipal, de promoure i finançar els PTT, organitzar juntament amb el Departament d'Ensenyament el Congrés Educació i Entorn, d'organitzar les PAU a la Seu conjuntament amb la UdL, de participar i fomentar projectes i programes municipals transversals, i de coordinar i col·laborar amb altres centres, serveis i recursos del territori (EOI, escola d'adults, escoles municipals, etc.).OME  Centres Educatius  Llar Infants Minairons
Projectes i activitats  Punt Òmnia  Tràmits

Consells Municipals  Recursos

 

La llar d’infants municipal ‘Els Minairons’ celebra aquest dissabte la jornada de portes obertes
24-04-2019

El centre educatiu per a nens i nenes de 0 a 3 anys es podrà visitar de deu del matí a una del migdia. Del 13 al 24 de maig es podran fer les preinscripcions per la curs 2019-2020.


L’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell ofereix la xerrada ‘He vist a l’Instagram del teu fill que...”
08-04-2019

Aquest dijous 11 d’abril, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc. La ponència anirà a càrrec d’Olga Cuevas, desenvolupadora web i dinamitzadora TIC.


La Fira de Formació Professional, una finestra oberta tant a alumnes com a famílies
08-04-2019

Tindrà lloc demà dimarts 9 d’abril a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell.