Activitats Esportives d'Estiu

Presentació

El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell presenta la nova oferta d'activitats esportives per tal que tots els nens i nenes de la Seu puguin viure l'esport també a l'estiu.

Som #ciutatdesport també a l'estiu i, per aquest motiu, us presentem una àmplia oferta d'activitats vinculades a l'esport i la natura.

Comptem amb una àmplia experiència en l'organització d'activitats per a canalla, amb un equip altament qualificat, un conjunt d'instsal·lacions de primer ordre i un entorn natural privilegiat a tocar de casa.

Per a aquest estiu, mantindrem l'oferta habitual adaptant el funcionament i les activitats a les condicions excepcionals que estem vivint aquest 2020. La nostra prioritat serà assegurar que els nens i nenes gaudeixen d'experiències noves i estimulants fent esport, però garantint en tot moment la seva seguretat mitjançant el compliment de totes les mesures de prevenció establertes per les autoritats competents.

A l'Estiu, tot l'Esport!

Tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores durant el mes de juliol. Ofereix activitats esportives diverses que inclouen esports tradicionals, esports de raqueta i implementació, esports alternatius, gimcanes, activitats aquàtiques, jocs de coneixença o jocs d'estratègia entre d'altres. S'inclou també la Piscina Municipal. Els torns per a aquesta proposta són del 29 de juny al 3 de juliol; del 6 al 10 de juliol; del 13 al 17 de juliol; del 20 al 24 de juliol i del 27 al 31 de juliol.

A l'Estiu, Aventura!

Tindrà lloc de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 hores durant el mes d'agost. Ofereix activitats esportives en el medi natural que inclouen escalada, tira amb arc, trèquing aquàtic, btt, snorkel, slackline o senderisme entre d'altres. S'inclou també la Piscina Municipal. Els torns per a aquesta proposta són del 3 al 7 d'agost; del 10 al 14 d'agost; del 17 al 21 d'agost i del 24 al 28 d'agost.

Inscripcions

Les inscripcions cal fer-les, a partir de les 9:00h del dia 15 de juny, mitjançant el formulari d'inscripció en línia.

Cada torn disposa de 30 places que s'ompliran per rigorós ordre d'inscripció.

El cost per a cada torn és de 57,00€ i existeix l'opció de contractar el servei d'acollida, efectiu des de les 8 del matí, a un cost de 7,00€ per torn.

D'acord amb les ordenances municipals, s'ofereix un descompte del 20% per a famílies nombroses o monoparentals empadronades a la Seu d'Urgell

Informació

Les activitats esportives d'estiu estan organitzades pel Servei d'Esports de la Seu d'Urgell. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres a:

Servei d'Esports de la Seu d'Urgell

Palau d'Esports (Av. Camí Ral de Cerdanya, 31)

Telf. 973 350 010 ext. 8009

esports@aj-laseu.cat