Campanya de micromecenatge, tots som importants

Els Jocs Special Olympics La Seu d'Urgell - Andorra la Vella suposen un repte organitzatiu de primer nivell i necessiten de tots els suports possibles. Institucions públiques i patrocinadors privats han fet un gran esforç per tal d'aportar els recursos necessaris per a que els Special Olympics esdevinguin una realitat.

Però els Jocs són també un repte col·lectiu on tots som importants.

Per aquest motiu, s'ha posat en marxa una campanya de micromecenatge oberta a petites empreses, comerços i particulars que vulguin col·laborar en la mesura de les seves possibilitats en l'èxit d'aquest esdeveniment únic i que difícilment es repetirà a casa nostra. Totes les aportacions són importants i ajudaran a fer millors els Jocs Special Olympics

Totes les persones que facin les seves aportacions rebran el reconeixement de l'organització amb un diploma acreditant la seva participació, una samarreta dels Jocs i amb la publicació, autoritzada, del seu nom en aquest espai web. Per altra banda, les donacions fetes a través d'aquesta campanya de micromecenatge, tractant-se d'una organització d'interès social es poden descomptar, en part, de la declaració de renda.

Podeu fer les aportacions omplint el formulari que trobareu en aquest enllaç.