Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

El Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell realitza una acció per reivindicar un ús cívic de la plaça del Codina
20-04-2018

L'acció ha consistit en identificar quines problemàtiques han trobat relacionades amb l'incivisme i les han assenyalat amb banderetes de colors diversos. També han elaborat pancartes amb lemes que fomenten l'actitud cívica en vers aquesta plaça.


Èxit de participació en el taller intergeneracional de manualitats dedicat a la diada de Sant Jordi
17-04-2018

Activitat molt ben rebuda per tots els participants que ha demostrat que la plaça del Camp del Codina és un espai de bona convivència i civisme.


Més de 300 alumnes de primària de la Seu d'Urgell celebren una trobada esportiva i lúdica al Rafting Parc
05-04-2018

La iniciativa ha estat proposada pel Consell Municipal d'Infants amb l'objectiu que els nens i nenes de totes les escoles de la ciutat que finalitzen la primària es coneguin tot fent activitats físiques i lúdiques.