Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

La Seu d’Urgell inicia una campanya adreçada als establiments per evitar la venda de begudes alcohòliques a menors
07-02-2020

Se’ls hi ha fet arribar una carta recordatòria de la normativa, acompanyada d’un adhesiu on hi diu Aquí no venem alcohol a menors. Protegim la teva salut. Complim la normativa.


Nou Taller MONEO sobre educació familiar durant l’adolescència que es realitzarà en dues sessions
06-02-2020

La primera tindrà lloc el dilluns 17 i la segona, el dimecres 19 de febrer, de 19 a 20.30 hores, al CETAP. L’activitat és gratuïta. Les places són limitades.


‘En veu alta. Parlem de salut mental’, nou projecte de servei comunitari a la Seu d’Urgell
27-01-2020

En aquest servei hi participa l’alumnat de 4t d’ESO de l’institut La Valira, amb l’objectiu desenvolupar projectes de sensibilització anti-estigma i contra la discriminació per raons de salut mental.