Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

S’obren les inscripcions per participar en el torneig de videojocs que se celebrarà en la jornada lúdica ‘Temps de jugar’
05-12-2019

A partir de demà divendres 6 de desembre a https://whatyouplay.ad Hi haurà competicions de FORTNITE, FIFA’20 PS4 i CLASH ROYALE. També hi haurà un espai per jugar amb el JUST DANCE.


Obertes les inscripcions dels tallers de Nadal per a famílies
27-11-2019

Les sessions tindran lloc el dilluns 2 i el dilluns 9 de desembre. Es tracta d’una activitat intergeneracional on la gent gran i joves voluntaris europeus compartiran tradicions nadalenques amb els més petits.


L'obra teatral ‘El rescat els Minairons’ i les propostes lúdiques ‘Anem a buscar els tions al bosc’ i 'Temps de jugar’, novetats del Món Màgic de les Muntanyes 2019
25-11-2019

La programació de Nadal de la Seu d’Urgell s’iniciarà aquest pròxim dissabte 30 de novembre, a partir de les 18.30 hores, amb la cerimònia de l’encesa de llums de Nadal i la projecció d’un mapping. Del 30 de novembre fins al 6 de gener, amb un total de 49 activitats culturals, lúdiques i comercials relacionades amb les festes nadalenques.