Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

25 joves alturgellencs realitzen el curs de premonitor en el lleure durant aquesta Setmana Santa
16-04-2019

Aquests adolescents s'inicien a través d'aquest curs en el món del lleure. A partir dels 18 anys podran fer el curs de monitor/a.


L’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell ofereix la xerrada ‘He vist a l’Instagram del teu fill que...”
08-04-2019

Aquest dijous 11 d’abril, a les 19.30 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament urgellenc. La ponència anirà a càrrec d’Olga Cuevas, desenvolupadora web i dinamitzadora TIC.


L’Oficina Jove de l’Alt Urgell ofereix la proposta ‘Santa Setmana’, dedicada al lleure, l’ocupació i la mobilitat internacional
05-04-2019

Un curs de premonitor/a de lleure, sessió informativa sobre opcions d’estiu a l’estranger i un escape room per aprendre com buscar feina.