Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

Editada l’agenda d’estiu juvenil que inclou propostes de formació i d’oci
18-06-2018

Es reparteix a tots els alumnes de 1r a 4t d’ESO dels centres escolars urgellencs. L’agenda també es pot trobar a l’Oficina Jove, al Palau d’Esports, al Pavelló Poliesportiu, a l’OAC, a l’Espai Ermengol, al Consell Comarcal i a la Biblioteca Sant Agustí, entre d’altres espais públics.


Inauguració de l’exposició ‘Genderpoo’, de Coco Riot, a la Biblioteca Sant Agustí
13-06-2018

A partir de demà 14 de juny, i fins el dia 29, es podrà visitar aquesta instal•lació interactiva que qüestiona els estàndards socials de ‘normalitat’ i vol visibilitzar dinàmiques d’exclusió i opressió.


L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza un taller per a la recerca de feina adreçat a joves de 16 a 29 anys
11-06-2018

Tindrà lloc aquest dijous 14 de juny a les 10.30 hores al centre cívic l’Escorxador. A més, divendres 22 de juny se celebrarà un workshop ocupacional també per a joves de la comarca.