Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  


Diga'ns la teva!  Tràmits

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell organitza la jornada ‘Somies en veure món?’, dedicada als programes de mobilitat a l’abast dels joves de la comarca
16-10-2017

Tindrà lloc el dimarts 31 d’octubre, al centre cívic L’Escorxador, de 10 a 12 hores; i al CETAP, de 15 a 17 hores, emmarcada en la campanya europea Time to move.


La Seu d’Urgell torna a celebrar el Festival del Joc del Pirineu
11-10-2017

Els dies 3, 4 i 5 de novembre la capital alturgellenca tornarà a bategar a ritme de joc. La sala Sant Domènec serà una gran ludoteca amb jocs i tallers gratuïts per a totes les edats.


Els nens i nenes dels casals d’estiu de la Seu i comarca obren la Festa Major 2017
25-08-2017

La cercavila i la lectura conjunta del pregó infantil, acte que inaugura el programa d’actes de la festa urgellenca que s’allargarà fins el dimarts 29 d’agost.