Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  


Diga'ns la teva!  Tràmits

El Consell Municipal d'Adolescents celebra el primer ple d'aquest curs
20-02-2018

Entre d'altres qüestions, l'alcalde de la Seu ha encarregat als membres d'aquest organisme que treballin propostes per millorar el civisme a la plaça del Camp del Codina.


Batokatú Oliana organitza un taller per treballar la base d'una cançó
06-02-2018

Aquest pròxim diumenge 11 de febrer, a les 17 hores, a la sala Sant Domènec. L’activitat, que s’inclou en els actes de Carnaval, s’adreça a infants i adolescents de 3 a 12 anys.


Satisfacció per la participació en les diferents activitats del programa nadalenc ‘El Món Màgic de les Muntanyes’
09-01-2018

Tió de la Freita, parcs de Nadal infantil i juvenil, cavalcada de Reis, actes més concorreguts. Busquem els tions, novetat que obté una bona acollida pel públic urgellenc de totes les edats.