Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

Balanç positiu dels actes d'El Món Màgic de les Muntanyes
08-01-2020

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell elogia la consolidació de l'oferta nadalenca i la implicació de la ciutat.


Arribada dels Reis d’Orient pel canal d’aigües braves del Ràfting Parc on s’iniciarà la Cavalcada
30-12-2019

El pròxim diumenge 5 de gener, a dos quarts de set de la tarda, Ses Majestats arribaran a la Seu d’Urgell tot fent ràfting. A la plaça dels Oms hi haurà instal·lat un photocall perquè tothom que ho desitgi es pugui fer fotos amb el Sr. Pipa.


‘Temps de jugar’, nova proposta de participació i creativitat al voltant de diferents jocs adreçada a famílies, joves i infants
23-12-2019

Jornada lúdica gratuïta que tindrà lloc el dissabte 28 de desembre, d’11 a 19 hores, a la pista polivalent de la zona esportiva municipal de la Seu d’Urgell.