Joventut

Infància i Joventut és gestiona des de l'Oficina Jove de l'Alt Urgell (OJAU). Es tracta d'un servei d’informació i assessorament adreçat, principalment als joves de l’Alt Urgell. L'objectiu és ser útils i actius facilitant l'accés als joves a la informació en temàtiques del seu interès com: habitatge, treball, salut, oportunitats a Europa, ensenyament, cultura, participació, i en qualsevol altra informació relacionada amb els joves, com ara cursos, subvencions, activitats, agenda local i comarcal, etc.

Logo OJAUOJAU FacebookOJAU Twitter


Escorxador   Pla local Joventut  

 

Diga'ns la teva!   Tràmits

 

Obertes les inscripcions pels dos tallers gratuïts i un concurs de cuina relacionats amb el Carnaval
14-02-2019

Dilluns 25 de febrer “Ens convertirem en superherois i superheroïnes” i el dimarts 26 “Barrets i maquillatge”. El diumenge 3 de març se celebrarà el concurs ‘Magdalenes disfressades’.


El Carnaval 2019 implica la participació de les escoles i les llars d’infants de la Seu d’Urgell
08-02-2019

Del 25 de febrer al 6 de març la Seu quedarà decorada amb 300 màscares elaborades pel teixit associatiu de la ciutat i s’emetran vídeos per engrescar a tothom a disfressar-se i gaudir del Carnestoltes.


Constituït el Consell Municipal d'Adolescents de la Seu d'Urgell del curs 2018-2019
31-01-2019

La sessió plenària ha estat presidida per l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, que esperona als i les joves que presentin propostes concretes per millorar les condicions de vida del col·lectiu que representen.