L'alcalde de la Seu d'Urgell participa en la primera sessió de la comissió de seguiment de les obres del nou túnel de Tresponts

Albert Batalla remarca que “serà l’actuació més important feta en aquest tram des que el Bisbe Ermengol el va obrir fa 1.000 anys”.
11-12-2017

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, ha participat aquest matí a la primera sessió de la Comissió de Seguiment de les obres de condicionament i millora de traçat de la C-14 entre Organyà i Montant de Tost, que inclouen la construcció del nou túnel de Tresponts. En aquesta sessió també hi han pres part el secretari de Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat, Ricard Font, el president del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Jesús Fierro, alcaldes i representants veïnals del territori, així com tècnics de la direcció de l’obra.

En aquesta reunió, que ha tingut lloc a l’ajuntament d’Organyà, s’han presentat els objectius i el funcionament d’aquesta comissió per poder fer el seguiment de l‘obra i intercanviar informació entre els diferents actors. S’hi han explicat també els aspectes principals de l’actuació prevista i el pla de treballs.

En la seva intervenció, l’alcalde de la Seu ha volgut agrair a la Generalitat de Catalunya per complir amb el cronograma establert per fer realitat aquesta obra i que es preveu que quedi enllestida el novembre de 2020.

Respecte a la construcció del nou túnel de Tresponts, Batalla ha remarcat que “serà l’actuació més important feta en aquest tram des que el Bisbe Ermengol el va obrir fa 1.000 anys”. L’alcalde urgellenc ha afegit que “des de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell continuarem implicats amb el bon desenvolupament d’aquest projecte històric perquè la C-14 representa la principal via de connexió de la comarca”.