Seguretat ciutadana


La Policia Municipal és un dels principals components del cossos de seguretat d’àmbit local. La seva actuació es basa en criteris d'implicació social, presència en el territori, proximitat a la ciutadania i voluntat de servei. Aquests principis bàsics i genèrics s'han d'adequar a la realitat de cada moment, a la demanda social i a l'eficàcia en l'assignació dels recursos disponibles.

Les seves activitats es centren en els següents eixos d’actuació: la seguretat ciutadana, el trànsit i seguretat viaria i el treball de proximitat.

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell convoca 3 places d’agent de policia local
10-01-2019

El Consistori urgellenc també aprova la creació d’una borsa de treball per a cobrir temporalment baixes dins del cos de la Policia Local que es produeixin durant un termini màxim de 2 anys.


Habilitades 13 places d'aparcament temporals per a persones amb mobilitat reduïda per la Fira de Sant Ermengol
18-10-2018

Situades 5 al carrer Ausiàs March, 5 places al final del Camí Ral de Cerdanya i 4 places més, situades al final del passeig Joan Brudieu, zones que es troben a tocar dels diferents espais firals per fer-los més accessibles a persones amb dificultat per a desplaçar-se a peu.


Talls de trànsit pel pas de la 19a etapa de La Vuelta a la Seu d’Urgell i comarca
12-09-2018

Es preveu que la cursa ciclista passi per la capital alturgellenca a les 16:40 hores en direcció al Principat d’Andorra.