19a Trobada de Puntaires a la Seu d'Urgell

Aquest diumenge, 12 de juliol, de 10 a 13 hores, al passeig Joan Brudieu.
10-07-2015

Aquest diumenge, 12 de juliol, tindrà lloc la 19a Trobada de Puntaires a la Seu d'Urgell al passeig Joan Brudieu, de deu del matí a una del migdia. En aquesta trobada es donaran cita a la capital de l'Alt Urgell una vuitantena de puntaires vingudes d'arreu de Catalunya, així com d'Andorra que exposaran els seus treballs fets a la punta de coixí i l'agulla a partir de les deu del matí i fins les dues del migdia.

Les puntaires provenen, a més a més de la Seu d'Urgell, d'Organyà, Oliana, Puigcerdà, Lleida, Sanaüja, Alcoletge, Bell-lloc d'Urgell, Salàs de Pallars, Vilanova i la Geltrú, i Escaldes-Engordany.

Els visitants a la trobada també podran veure com treballen les puntaires i observar aquests treballs d'artesania fets amb les puntes de coixí i els seus boixets.

La trobada està organitzada per l'Associació de Puntaires de la Seu d'Urgell i l'Ajuntament urgellenc, la qual forma part del calendari de trobades que se celebren en diverses localitats del país al llarg de l'any que engloba l'Associació Catalana de Puntaires.