Celebració del Dia del Llibre i a la Rosa a la Seu d’Urgell

Aquest dijous 23 de juliol, de nou del matí a vuit del vespre, al Passeig Joan Brudieu.
20-07-2020

La Seu d’Urgell celebrarà la Diada de Sant Jordi el proper dijous 23 de juliol al passeig Joan Brudieu de nou del matí a vuit del vespre. Recordem que aquesta celebració no es va poder celebrar el passat 23 d’abril a causa de la situació sanitària i l’aleshores vigent estat d’alarma, i es va traspassar al 23 de juliol.

Un total de dotze parades s’instal·laran al Passeig Joan Brudieu entre les quals hi haurà quatre llibreries generalistes, quatre llibreries especialitzades, dues floristeries i dues parades d’artesania i complements. El perímetre de cada parada estarà delimitat amb cinta i tanques i es vetllarà pel manteniment de la distància de seguretat.

Per tal de complir les mesures sanitàries també es marcaran els punts d’accés a l’espai. A cada entrada hi haurà personal de control que prendrà la temperatura dels assistents i en facilitarà gel hidroalcohòlic, que també estarà disponible a cada una de les parades. Seguint la normativa de la Generalitat de Catalunya, la mascareta serà obligatòria en tots els espais públics.

La celebració queda subjecta a l’evolució de la situació epidemiològica i, per tant se celebrarà sempre que hi hagi garanties sanitàries.

Actes a la Biblioteca Sant Agustí:

- Dimecres 22 de juliol, a les set de la tarda:
Presentació del llibre "55 anys de caramelles a Tragó, Nuncarga i la Casa del Pont" de Jesús i Èric Bach Marquès. Els autors estaran acompanyats per l’alcaldessa de Peramola Gemma Orrit i l’historiador urgellenc Lluís Obiols.

- Dijous 23 de juliol, a les onze del matí:
Espectacle "Contes del Pirineu", a càrrec del Duet Daura que farà la narració en viu del conte "La vella de Romadriu” de Pepita Clop i Urgell Mestre.

Els dos actes es celebraran al pati de la Biblioteca complint les mesures de seguretat establertes. Cal inscripció prèvia, per telèfon, correu electrònic o omplint el següent formulari: http://bibliotecasantagusti.cat/insactivitat.php