El mercat de segona mà de la Seu d’Urgell es tornarà a celebrar a partir del juny

Els Encants dels Canonges tornarà el dissabte 5 de juny i s’ubicarà a la part sud del carrer dels Canonges, a partir de la placeta de Sant Roc. Inscripcions telemàtiques a partir d’avui i fins el 3 de juny al web municipal www.laseu.cat
24-05-2021

La Seu d’Urgell tornarà a celebrar ‘Els Encants dels Canonges’, mercat de segona mà, a partir del dissabte 5 de juny. Aquest mercat, que s’ubicarà a la part sud del carrer dels Canonges, a partir de la placeta de Sant Roc, se celebrarà tots els dimarts i dissabtes, coincidint amb el mercat setmanal.

Per a poder celebrar aquest mercat calen un mínim de 10 parades perquè es pugui dur a terme. Hi ha d’haver una separació mínima de 2 metres entre parades. Les parades seran de 3 metres lineals màxim.

Inscripcions només telemàtiques

Per a poder participar cal fer inscripció telemàtica a partir d’avui i fins el pròxim 3 de juny des del següent enllaç: https://www.laseu.cat/viure-a-la-seu/promocio-economica-fires-i-mercats/mercat-setmanal/els-encants-dels-canonges

Val a dir que cada mes caldrà renovar la inscripció de participació de manera mensual, entre els dies 1 i 15.

Per a més informació sobre ‘Els Encants dels Canonges’ cal adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell enviant un correu electrònic a promocio@aj-laseu.cat o trucant al 973 350 010 (ext.8027).

Els Encants dels Canonges

‘Els Encants dels Canonges’ és un projecte que cerca fomentar les relacions comercials d’intercanvi entre particulars, a favor de la sostenibilitat. Hi poden participar aquelles persones que vulguin vendre productes propis que ja no utilitzen: roba, tèxtil de la llar, joguines, menatge, col·leccions, llibres, objectes de decoració, entre d’altres.  

No està permesa la participació de professionals o revenedors de productes d’altri. En aquest sentit, la Policia Municipal de la Seu d’Urgell vetllarà pel compliment d’aquestes normes i farà aixecar aquelles parades que no compleixin amb els requeriments exigits. L’incompliment de les normes condicionarà la participació en posteriors mercats. 

Per la seva part, l’Ajuntament urgellenc senyalitzarà l’espai i el mantindrà en perfectes condicions de neteja.

Amb ‘Els Encants dels Canonges’, l’Ajuntament de la Seu d’Urgell s’alinea amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides a favor del medi ambient, del consum i la producció responsables.