Formatges Camps del Palau d’Anglesola, formatgeria catalana no pirinenca convidada a la 29a Fira de Formatges Artesans del Pirineu

La llet que fan servir per fer els seus formatges prové de la selecció de cabres de raça murcià-granadina, d’ovelles de raça asaf, i vaques frisones amb una alimentació molt acurada i equilibrada.
15-09-2023
Formatges Camps del Palau d’Anglesola, formatgeria catalana no pirinenca convidada a la 29a Fira de Formatges Artesans del Pirineu

Formatges Camps, del Palau d'Anglesola.

Formatges Camps, de la població del Palau d’Anglesola (Pla d’Urgell), és la formatgeria catalana no pirinenca que s’ha convidat perquè estigui present a la 29a Fira de Formatges Artesans del Pirineu en el marc de la Fira de Sant Ermengol de la Seu d’Urgell. 

Val a dir que aquesta acció de convidar una formatgeria artesana catalana fora de l’àmbit del Pirineu és una col·laboració amb l’Associació Catalana  de Ramaders i Elaboradors de Formatge Artesà (ACREFA)

Recordem que la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, aparador dels millors formatges artesans elaborats a banda de la serralada pirinenca també convida a formatgeries artesanes d’arreu de l’Estat i d’Europa -enguany estarà present la formatgeria Quesería Facendera, de la muntanya de la província de Lleó- però també a formatgers artesans d’altres punts de Catalunya, com és el cas en aquesta edició de Formatges Camps. 

Formatges Camps elabora formatges artesans des de l’any 2000. Es tracta d’una empresa jove i emprenedora, creada pels fills d’una família amb tradició agrícola durant diverses generacions. 

L’any 2000 van prendre la iniciativa d’elaborar formatges artesans amb la millor qualitat possible, respectant les tradicions i el medi ambient. La llet que fan servir per fer els seus formatges prové de la selecció de cabres de raça murcià-granadina, d’ovelles de raça asaf, i vaques frisones amb una alimentació molt acurada i equilibrada.