Homenatge als treballadors municipals de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell jubilats aquest any 2020

Els 5 treballadors ja jubilats han rebut com un rellotge com a obsequi pels anys dedicats als seus respectius serveis municipals. L'alcalde Jordi Fàbrega els hi ha agraït la seva dedicació professional, tot desitjant-los una feliç jubilació.
22-12-2020

Aquest migdia ha tingut lloc a al sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell un petit acte d'homenatge als 5 treballadors municipals que s'han jubilat en aquest any 2020.

En aquest acte, presidit per l'alcalde de la Seu, Jordi Fàbrega, el vicealcalde, Francesc Viaplana, i la regidora de Recursos Humans, Carme Espuga, els treballadors ja jubilats han rebut com obsequi un rellotge en reconeixement pels anys treballats a l'Ajuntament urgellenc. L'alcalde Jordi Fàbrega els hi ha agraït la seva dedicació professional en els seus respectius serveis municipals i els ha desitjat una feliç jubilació.

Els treballadors jubilats són: Mercè Perles, educadora de la Llar Municipal d'Infants 'Els Minairons'; Josep Julià, caporal de la Policia Local; Ramon Álvarez, treballador de la Brigada d'Obres; Carles Martín, cap del Servei Municipal de Parcs i Jardins; i José Medeiros, treballador del Servei Municipal de Neteja Viària.