La Biblioteca Sant Agustí acull la presentació d'un llibre sobre emprenedoria i un taller sobre l'art d'explicar contes

Demà divendres, a les 19.30 hores, Susana Ginesta presentarà el seu llibre Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre. Dissabte, a les 11 del matí, Joan de Boer ensenyarà tècniques per explicar històries.

La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell ha organitzat per demà divendres i dissabte, 24 i 25 de febrer, respectivament, un parell d’activitats ben diferents relacionades amb els llibres.

Concretament, demà divendres 24 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, Susana Ginesta parlarà del seu llibre Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre. Aquest llibre està dedicat a les persones que estan pensant en treballar per elles mateixes, però que no saben per on començar.

L’altra proposta que ens fa la Biblioteca Sant Agustí és la que tindrà lloc dissabte 25 de febrer amb el taller de formació sobre l’art d’explicar contes, a càrrec de Joan de Boer, narrador i formador. L’activitat està adreçada a totes aquelles persones que, sense ser professionals, els agrada explicar contes i volen aprendre algunes tècniques.

Per participar en aquest taller cal inscriure’s prèviament a la mateixa biblioteca per mail (biblioteca@aj-laseu.cat), per telèfon (973 36 06 66) o presencialment. L’activitat començarà a les 11 del matí. El taller és gratuït i està adreçat als adults.