La Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell reobre el pròxim dilluns 1 de juny

En aquest primer període de reobertura no es tindrà accés lliure als espais de la biblioteca.
29-05-2020

La Biblioteca sant Agustí de la Seu d’Urgell reobrirà les seves instal·lacions el pròxim dilluns 1 de maig, tal i com ha recomanat la Direcció General de Creació, Acció Territorial i Biblioteques, i complint les mesures sanitàries exigides des del Ministerio de Cultura i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, el pròxim dilluns 1 de juny s’inicia el període 1 de reobertura de la biblioteca però sense accés lliure als espais d’aquesta instal·lació. El funcionament serà el següent:

  • Servei de préstec de documents prèvia reserva per part de l’usuari a través de mitjans telemàtics o telefònics.
  • Devolució dels documents en préstec per part dels usuaris en els espais especialment habilitats.
  • Servei de consulta per documents exclosos de préstec.

L’horari d’obertura al públic serà de 10 a 13 hores de dilluns a divendres i els dimecres a la tarda de 16 a 19 hores. Els usuaris hauran de portar de manera obligatòria mascareta i guants. També serà necessari el carnet de la biblioteca per a poder fer el préstec o en el seu defecte el DNI.

En aquest període 1 no es podran fer activitats presencials amb una gran quantitat d’assistents, només virtuals.

En el període 2 es facilitarà uns peücs als usuaris que entrin a la biblioteca.

Val a dir que les mesures sanitàries s’aniran aplicant i adaptant a mida que es canviïn les fases decretades pel Govern de l’Estat i es coneguin les noves dates de les fases i les mesures a aplicar.