La Biblioteca Sant Agustí i l’Associació Astronòmica de la Seu d’Urgell commemoren el 50è aniversari de l’arribada de l’Home a la Lluna

S’inicia demà dimecres 10 de juliol amb una observació de la lluna plena amb telescopi, a les deu de la nit, al carrer del Migdia.

Per commemorar els 50 anys de l’arribada de l’Home a la Lluna (1969-2019), la Biblioteca Sant Agustí i l’Associació Astronòmica de la Seu d’Urgell (AASU) han organitzat un cicle d’activitats obertes a tothom que s’iniciarà demà dimecres 10 de juliol amb una observació de la lluna plena amb telescopi. L’activitat començarà a les deu de la nit, al carrer Migdia de la Seu d’Urgell.

La celebració dl cinquantè aniversari d’aquest important esdeveniment continuarà el dimecres 17 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, amb la conferència Missió Apollo 11 a la Lluna, a càrrec de Miguel Marín, membre de l’AASU. La xerrada tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.

La tercera proposta organitzada per l’ocasió es realitzarà divendres 19 de juliol amb l’hora del conte, al pati de la Biblioteca Sant Agustí Dins un planisferi inflable, a les set de la tarda. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca. 

Recordem que el 20 de juliol de 1969, l’astronauta Neil Armstrong va ser el primer humà en trepitjar la Lluna. “Un petit pas per l’home, però un gran pas per la humanitat”.