La Biblioteca Sant Agustí reprèn demà les activitats culturals amb la presentació del llibre ‘L’unicorn de la Cerdanya’, de Ruth Comellas

Es realitzaran al pati d’aquest equipament complint totes les mesures sanitàries recomanades. L’ús de la mascareta serà obligatori. En alguns casos, caldrà reservar plaça.
30-06-2020

Demà dimecres 1 de juliol, a dos quarts de sis de la tarda, tindrà lloc la presentació del llibre ‘L’unicorn de la Cerdanya’, de Ruth Comellas, al pati de la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, a càrrec de la mateixa autora.

Aquesta presentació, que s’adreça al públic infantil, serà la primera activitat amb públic que se celebrarà en aquest equipament cultural després d’haver entrat en etapa de represa de la normalitat. Per assistir-hi caldrà fer inscripció prèvia i portar mascareta i una estora per seure.

9 propostes culturals al juliol

Per aquest pròxim mes de juliol, la Biblioteca Sant Agustí té programades un total de 9 propostes culturals diferents: 7 presentacions de llibres, 1 sessió del club de lectura, 1 espectacle i 1 exposició.

Com ja hem destacat més amunt, demà dimecres 1 de juliol tindrà lloc la primera presentació dels set llibres que s’aniran presentant al llarg del mes de juliol. La següent tindrà lloc el dimecres 8 de juliol, a les set de la tarda, amb el llibre ‘La música que sona quan acaba la cançó’, de Marta Grau Repullo, que anirà a càrrec de la mateixa autora, acompanyada de Roser Porta i Laura Casanovas.

El dimecres 15 de juliol, a les set de la tarda, serà el torn de la presentació del llibre ‘Prou broma amb l’escola’, d’Ester Farran que prendrà part en l’acte juntament amb Ester Coma, mestra i directora de l’escola Pau Claris de la Seu d’Urgell, i Maria Rebés, alumna de 6è de primària d’aquest mateix centre educatiu.

La següent presentació es realitzarà el dimecres 22 de juliol, a les set de la tarda, amb el llibre ‘55 anys de caramelles a Tragó, Nuncarga i la Casa del Pont’, a càrrec dels seus autors Jesús i Èric Bach Marquès, acompanyats per l’alcaldessa de Peramola, Gemma Orrit, i l’historiador Lluís Obiols.

Per dimecres 29 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, hi haurà una doble presentació literària: “Honor de poble poble” i “El gran salt d’en Clarinet”, de Jordi Romeu, amb posterior tertúlia literària. L’autor estarà acompanyat de Joan Graell, escriptor, i Rosa Talamàs, corresponsal de TV3 al Pirineu.

Club de lectura, espectacle i exposició

La Biblioteca de Sant Agustí també recupera les sessions del club de lectura de teatre el pròxim dimecres 1 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, amb l’obra Still Life (Monroe-Lamarr), de Carles Batlle. La sessió anirà a càrrec de Genisa G. Carricondo, el TNC i la mateixa biblioteca.

El dijous 23 de juliol, jornada que se celebrarà la posposada Diada de Sant Jordi a conseqüència de la crisi sanitària de la Covid-19, el pati de la Biblioteca de Sant Agustí acollirà l’espectacle per a tots els públics ‘Contes del Pirineu’, a càrrec del Duo Daura i la mateixa biblioteca. L’espectacle s’iniciarà a les 11 del matí.

La biblioteca també ofereix la possibilitat de visitar l’exposició ‘Els camins de l’aigua del Parc Natural de l’Alt Pirineu’ que restarà oberta al públic fins el 31 d’agost. Aquesta mostra, cedida pel PNAP, està ubicada a la rampa de la mateixa biblioteca.  

Val a dir que totes es realitzaran al pati del recinte de la biblioteca, complint totes les mesures sanitàries recomanades. L’ús de la mascareta serà obligatori. En alguns casos, caldrà reservar plaça que es pot fer per correu electrònic, per telèfon o a través del formulari del web de la mateixa biblioteca: http://bibliotecasantagusti.cat/insactivitat.php

Totes les activitats són gratuïtes.