La lectura del manifest institucional obre la commemoració del Dia Internacioanl de les Dones

Una actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Dansa ha posat el colofó d'aquest primer acte per commemorar el 8 de Març a la Seu d'Urgell.

Aquest migdia ha tingut lloc a la plaça Soldevila de la Seu d'Urgell, sota el mur del civisme, la lectura del manifest institucional del Dia Internacional de les Dones en un acte encapçalat per la regidora de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, i la tinent d'alcalde d'Atenció a les Persones, Anna Vives, entre d'altres representants polítics i del teixit social de la capital alturgellenca.

Una actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Dansa a la mateixa plaça Soldevila ha posat el colofó al primer dels diferents actes commemoratius del 8 de Març que s'aniran celebrant a la nostra ciutat.

Avui dimecres 8 de Març se celebrarà també el Sopar de les Dones, organitzat per les associacions de dones de la Seu d'Urgell, a la Sala la Creme, amb música dels anys 60. L’acte és obert a totes les dones de la comarca.

Més actes

Per divendres, 10 de març, a dos quarts de vuit del vespre, a la Biblioteca Sant Agustí es durà a terme la xerrada “Assetjament laboral femení”, a càrrec del psicòleg Omar el Bachiri. Els actes a la Seu es clouran amb l’espectacle “A Tot Tast Teta”, del la companyia A Tota Teta al teatre La Salle durant tot el cap de setmana. Divendres i dissabte, 10 i 11 de març, a les deu de la nit, i diumenge, 12 de març, a les set de la tarda, al preu de 10 €, anticipada 8 €. Els diners que es recullin aniran destinats a causes solidàries.

Val a dit també que durant tot el mes de març es pot veure a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu l’exposició “Artistes catalanes del dibuix i la pintura”, cedida per la delegació a Lleida de l'Institut Català de les Dones.