La Seu d’Urgell celebra aquesta setmana de pont el Mercat de la Fada del Quer i els mercats de Nadal al passeig Joan Brudieu

El primer serà aquest dimecres festiu, 6 de desembre, amb el mercat nadalenc que organitza la UBSU. Els mercats de Nadal organitzats per l’Ajuntament seran dijous 7 de desembre de 15:30 a 20:30 hores; divendres 8, festivitat de la Puríssima, i dissabte 9 de desembre, de 10:30 a les 20.30 hores, i diumenge 10 de desembre, de 10:30 a 19 hores.
04-12-2023

Aquesta setmana del pont de la Constitució i la Puríssima, la Seu d’Urgell celebrarà diferents mercats nadalencs, així com també els habituals mercats setmanals, activitats comercials incloses en la programació de Nadal del Món Màgic de les Muntanyes.   

Així, aquest pròxim dimecres 6 de desembre (festiu), tindrà lloc el Mercat de la Fada del Quer amb 20 parades de botigues associades a la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), que es podran trobar al passeig Joan Brudieu de deu del matí a vuit del vespre. 

Enguany es comptarà amb la col·laboració dels Armats de la Seu. Hi haurà paella per dinar, es llegirà el conte de La Fada del Quer i se celebrarà un quinto.  A més a més, els follets de la Fada visitaran el mercat a les 12 del migdia, a les 16 i a les 19 hores.

Mercats de Nadal: de dijous 7 (tarda) a diumenge 10 de desembre

També durant aquesta setmana de Pont, se celebraran diversos mercats de Nadal: dijous 7 de desembre de 15:30 a 20:30 hores; divendres 8, festivitat de la Puríssima, i dissabte 9 de desembre, de 10:30 a les 20.30 hores, i diumenge 10 de desembre, de 10:30 a 19 hores, al passeig Joan Brudieu. 

En aquests quatre mercats nadalencs, urgellencs i visitants hi podran trobar prop d’una trentena de parades d’artesania, moda i complements, objectes de decoració i de regal i alimentació, així com diverses foodtrucks. Aquestes parades posaran a la venda peces de qualitat, úniques i fetes a mà per artistes i artesans.

Recordar també que la Seu d’Urgell celebrarà com és habitual el mercat setmanal tant demà dimarts 5 i dissabte 9 de desembre que té lloc al centre històric de la ciutat amb parades d’alimentació general, específica, moda i complements.