La Seu d’Urgell ofereix un servei de bibliopiscina durant les tardes dels mesos de juliol i agost

A partir del pròxim dilluns 3 de juliol i fins el 31 d’agost, la piscina municipal prestarà de cinc a set de la tarda llibres, còmics, contes i revistes per a tots els públics. També s’organitzaran tallers temàtics al voltant del món dels contes.

A partir del proper dilluns 3 de juliol i fins el 31 d’agost, la piscina municipal de la Seu d’Urgell oferirà als banyistes de totes les edats un servei de biblioteca totes les tardes de dilluns a divendres  (de 17 a 19 hores).

Aquesta bibliopiscina prestarà als banyistes novel·les curtes adreçades als adults, però també còmics, llibres per a nenes i nenes, revistes, jocs de taula, entre d’altres. Els usuaris s’hauran d’apuntar per usar el servei de préstec, és a dir, per endur-se els llibres o revistes a la seva tovallola.

A més a més, aquesta bibliopiscina organitzarà diferents tallers que giraran al voltant del món dels contes i sobre temàtiques que aniran canviant cada setmana. Així hi haurà setmanes dedicades als dinosaures, al món dels pirates, del superheroi o a l’espai.

Aquest servei de bibliopiscina està organitzat per la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.