La Seu d'Urgell de ple amb les 'Botigues al Carrer'

L'acció comercial, organitzada per la UBSU, coincideix amb la Diada de Meritxell a Andorra. Precisament avui arrenca la campanya "Tota la Seu Tax Free" que permet als visitants andorrans fer la devolució de l'IVA des del mòbil.
08-09-2021

La Seu d'Urgell d'Urgell viu avui 8 de setembre, Diada de Meritxell al Principat d'Andorra, la jornada comercial 'Botigues al Carrer' organitzada per la Unió de Botiguers de la Seu d'Urgell (UBSU).

En aquesta nova edició s'ha aprofitat per iniciar la campanya "'Tota la Seu Tax Free', a través de la qual l'Ajuntament de la Seu i la UBSU volen donar a conèixer als visitants andorrans la possibilitat de fer la devolució de l'IVA des del telèfon mòbil.

Durant tot el dia d'avui, urgellencs i visitants poden trobar més de 30 establiments al llarg del carrer Major, des de l’entrada al carrer Capdevila fins al centre cívic. Els visitants hi poden trobar articles de roba, parament de la llar, aliments, regals i bijuteria, entre d’altres, així com gaudir de promocions i ofertes.