L'empresa Pyrénées recollirà currículums a la Seu d'Urgell per al nou centre comercial de Sant Julià de Lòria

Del 15 al 19 de febrer al CETAP, i aprofitarà per conèixer a les persones candidates. Tots els interessats i interessades cal que s'inscriguin a: www.bit.ly/treballarandorra
08-02-2021

L’empresa Pyrénées està buscant persones candidates per a treballar al nou centre comercial de Sant Julià de Lòria (antic Punt de Trobada). Els perfils que es busquen són diversos: logística, alimentació, vendes, atenció al client, etc.

L’empresa recollirà currículums del 15 al 19 de febrer a la Seu d’Urgell i aprofitarà per conèixer als candidats/es.

Totes aquelles persones interessades en entregar el seu currículum es poden inscriure a través del següent enllaç www.bit.ly/treballarandorra Un cop inscrites, se’ls enviarà el dia i l’hora en que se’ls convoca al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu i Aran-CETAP, ubicat a la 3a planta de l’edifici de les Monges, a la Seu d’Urgell.

Cal recordar que per a ser candidat/a cal tenir 18 anys complerts i no estar en cap situació d’incompatibilitat amb l’obtenció del permís de treball a Andorra.

Per més informació podeu contactar a través del telèfon 973 355 798 (de 9h a 15.30h) o bé al correu electrònic cetap@alturgell.cat