Primera reunió de treball entre la Síndica Municipal de Greuges i el nou alcalde de la Seu d'Urgell

La defensora de drets i llibertats dels ciutadans de la Seu es reunirà mensualment amb l'alcalde Viaplana, tal i com ja ho ha anat fent amb els anteriors alcaldes de la ciutat.
29-09-2021

Aquest matí, el recent investit alcalde de la Seu d'Urgell, Francesc Viaplana, ha mantingut la primera reunió de treball amb la Síndica Municipal de Greuges, Anna Martí.

En aquesta trobada s'han abordat diferents assumptes que els ciutadans i ciutadanes de la Seu han fet arribar a la síndica amb l'objectiu de cercar assessorament i mediar solucions.

Val a dir però que Anna Martí ja ha mantingut al llarg de l'actual legislatura diferents reunions amb Francesc Viaplana, quan aquest ostentava el càrrec de Vicealcalde de la Seu d'Urgell, bàsicament per treballar qüestions relacionades amb la seguretat ciutadana. 

A partir d'ara, la defensora de drets i llibertats dels ciutadans de la Seu -pel que fa a les actuacions de l'administració local- es reunirà mensualment amb l'alcalde Francesc Viaplana, tal i com ja ho ha anat fent amb els anteriors alcaldes de la ciutat.