S’obre la tercera convocatòria per a sol·licitar ajuts per autònoms, comerços i empreses de la Seu d’Urgell que van tancar per l’estat d’alarma

Es poden sol·licitar a partir d’avui divendres 20 de novembre i fins el pròxim dia 27. Aquesta nova convocatòria es dirigeix a tots aquells que no ho van demanar en les dues primeres.
20-11-2020

Avui divendres 20 de novembre l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha obert la tercera convocatòria de la subvenció extraordinària s’adreça als autònoms, comerços i empreses de la Seu d’Urgell que van haver de tancar el seu negoci com a conseqüència de l’estat d’alarma.

Les sol·licituds es poden presentar de manera telemàtica des de la pàgina web de l’Ajuntament urgellenc fins el pròxim dia 27 de novembre. Val a dir també que aquesta nova convocatòria s’adreça a aquells que no l’han sol·licitat en cap de les dues primeres convocatòries.

Per demanar aquest ajut cal fer-ho telemàticament a través de la pàgina web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Aquesta tercera convocatòria de la subvenció extraordinària disposa d’un total de 40.000 euros amb l’objectiu de pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19 a aquelles empreses que van haver de tancar a causa de l'estat d'alarma dictat pel RD 465/2020 de 14 de març (veure article 10 i annex del RD, part final).