Tràmits i serveis

Els ciutadans tenen a la seva disposició l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) per tal de resoldre dubtes o fer gestions presencialment. L'OAC de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell té com a objectiu principal oferir un servei de qualitat al ciutadà. Està ubicada al Carrer Portal de Cerdanya 1, vora la Plaça dels Oms.  

 

 

Totes les Inscripcions i Matrícules a les diferents Escoles Municipals, Llar d'infants i altres cursos o tallers que organitzi l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, es faran per mitjans telemàtics.

ACCÉS A LES INSCRIPCIONS I MATRÍCULES

 

Tots els ajuts i subvencions de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, accediu-hi per informar-vos-en i/o realitzar la seva tramitació.

ACCÉS A AJUTS I SUBVENCIONS

 

Per facilitar l'atenció a persones i empreses, posem a disposició de la ciutadania la Cita Prèvia. Recordem però, que les persones jurídiques tenen l'obligació de relacionar-se amb l'administració per mitjans telemàtics.

 PETICIÓ DE CITA PRÈVIA PER L'ATENCIÓ PRESENCIAL

(També podeu demanar per telèfon al 973350010 o presencialment)

Tenim a la vostra disposició el catàleg de TRÀMITS, on podeu trobar el que s'adapta a la gestió que voleu realitzar. A l'apartat documentació adjunta hi trobareu les sol·licituds específiques de cada un i accedint a Tramitació telemàtica, trobareu la informació de com realitzar-lo.

ACCÉS AL CATÀLEG DE TRÀMITS TELEMÀTICS

Si no trobeu el que s'adapta , sempre podeu fer la Tramitació Telemàtica Genèrica

 

Pels tràmits relacionats amb PADRÓ , amb la finalitat d'agilitzar-los i minimitzar l'atenció presencial, accediu als següents formularis per iniciar-los :

PETICIÓ DE VOLANTS DE PADRÓ i EMPADRONAMENTS

 

Qualsevol altra qüestió, us podeu adreçar al telèfon 973350010