Política de privadesa – Món Màgic de les Muntanyes

Avís Legal

Els drets de propietat intel·lectual del l'aplicació mòbil del Món Màgic de les Muntanyes i els diferents elements que conté són titularitat de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquestes pàgines web i que es realitzi sense l'autorització de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell és una infracció que castiga la legislació vigent.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell rebutja la responsabilitat que es deriva de la utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta aplicació mòbil i es reserva la facultat d’efectuar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre aquesta informació o en la seva configuració o presentació.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin produir pel fet d'utilitzar telèfons mòbils infectats amb virus informàtics.

Política de privadesa

Aquesta aplicació no emmagatzema i no envia cap tipus de dades, ni personals ni de cap altra mena.

De conformitat amb la llei 15/2003 del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa que totes les dades que puguin ser facilitades per part dels usuaris es tractaran amb absoluta confidencialitat.

Tant el responsable del tractament com els qui intervinguin en qualsevol fase del tractament, a l’empara de l’autorització conferida per l’usuari, es comprometen expressament a adoptar els nivells de protecció i les mesures necessàries de tipus tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat de les dades de caràcter personal n’evitin l’alteració, el mal ús, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats.

Tot accés a aquesta aplicació mòbil resta subjecte a les condicions següents:

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell no és responsable dels danys causats per l’accés o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs que no siguin dependents de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell.

Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la aplicació mòbil. El seu ús comercial no està permès.

No està permesa la modificació de l'aplicació mòbil ni dels seus continguts.