La recepta màgica

PANETS FARCITS DE SALMÓ FUMAT I FORMATGE PETIT NEU DEL CADÍ
Recepta: chupchupchup.recetas

Ingredients

- 6 panets mini
- Formatge Petit Neu del CADÍ
- 150 g de salmó fumat
- 1 branca d'anet
- El suc de mitja taronja o mandarina
- Oli d'oliva verge

Prepació

  1. Comencem per tallar el salmó fumat a daus, o en tiretes.
  2. Ho posem en un bol, i ho cobrim amb oli i el suc de mitja taronja, li afegim unes branquetes d'anet. Deixem reposar durant mitja hora.
  3. Tallem la part superior dels panets a manera de tapa i reservem. Traiem la molla de dins dels panets.
  4. Omplim els panets amb el salmó fumat i marinat, deixant lliure la part superior per acabar d'omplir amb el formatge.
  5. Tallem el formatge a dauets. Aquest formatge es menja amb escorça, no cal treura-la. Continuem omplint els panets amb el formatge.
  6. Preescalfem el forn a 180 ° C. i introduïm els panets. Els posem a la part alta de forn, amb el gratinador, perquè s'escalfin i es fongui el formatge. Les tapes també les posem en la mateixa safata de forn perquè s'escalfin una miqueta.
  7. En un parell de minuts el formatge s'ha fos i està calentet. Vigilar el temps, perquè es poden cremar de seguida. Depèn de forn, poden estar abans o trigar una mica més.
  8. Els traiem de forn. Els decorem amb unes branquetes d'anet i els hi posem la tapa per sobre. Servir immediatament.