Informació mobilitat

El Servei d'Esports i la Policia Local, conjuntament amb els organitzadors de la Volta a Catalunya i Mossos d'Esquadra, estem treballant en el dispositiu viari i de seguretat necessari per garantir l'èxit d'aquest esdeveniment. En aquest sentit, us informem de les principals afectacions pel pas de la Volta per la nostra ciutat.

Horari de Pas:

Segons preveu l'organització, els corredors arribaran a la Seu d'Urgell entre les 14:45 i les 15:01. Aquestes previsions es poden veure afectades en funció del ritme de la cursa.

Aparcament:

Es prohibirà l'estacionament en tots els carrer per on passa la cursa a partir de les 10:00 del dijous 25 de març.

Circulació:

Es tallarà la circulació i els accessos als carrers per on passa la cursa a partir de les 13:30 del dijous 25 de març. La restricció durarà, aproximadament, fins les 15:30. Aquesta restricció afecta també a les sortides dels guals dels carrers implicats.

Es garantirà l'accés i mobilitat dels vehicles d'emergència.

Es recomana planificar els desplaçaments i fer-los a peu per reduïr al màxim les afectacions de trànsit.

Per més informació podeu contactar amb els telèfons de la Policia Local (973 350 426) i del Servei d'Esports (973 350 010).

Descarregueu-vos el fulletó informatiu aquí.

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell agraeix la col·laboració i comprensió de tota la ciutadania davant les molèsties generades per aquest esdeveniment.