Participa activament i fes-te voluntari/ària

Després d'haver-se hagut de suspendre per la pandèmia de Covid-19 l'any passat, la 100 edició de la Volta a Catalunya, la tercera prova amb més antiguitat del calendari UCI després del Tour i el Giro,  passarà pels carrers de la Seu d'Urgell, on es disputarà un esprint intermedi.

El recorregut pel centre urbà de la nostra ciutat, permetrà que la Seu d'Urgell torni a ser aparador d'una prova esportiva de primer nivell.

Serà un repte important, a l'alçada dels que ja ha assolit la Seu en altres ocasions, ja que comporta una logística complexa en el control dels carrers per on rodaran els ciclistes.

La Policia Local i el Servei d'Esports, juntament amb els organitzadors de la cursa i Mossos d'Esquadra, estem treballant per tal de garantir la seguretat dels participants i per aconseguir que, novament, la Seu d'Urgell torni a fer palesa la seva capacitat organitzativa i el seu esperit de ciutat d'esport.

A més de l'esforç de la Policia Local, la magnitud del recorregut pel centre urbà de la Seu, fa necessària la participació ciutadana per tal de garantir el control i supervisió de la cursa.

Ens cal ajuda per controlar les cruïlles dels carrers per on passa la cursa, sota la coordinació de la Policia Local, el dia 25 de març, aproximadament entre les 13:30 i les 15:30.

Per això, si vols participar en aquest gran esdeveniment esportiu a la Seu, t'agrairem que t'apuntis com a voluntari o voluntària omplint el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Moltes gràcies per la teva col·laboració.