Escoles Esportives Municipals 2021/22

Presentació

El Servei d'Esports de la Seu d'Urgell presenta la nova oferta d'Escoles Esportives Municipals per al curs 2021/22.

Tot i que la situació sanitària ha millorat, seguim immersos en un escenari de pandèmia, per la qual cosa es mantindran mesures de prevenció durant les activitats de les Escoles Esportives Municipals pel que fa a l'aforament, ús de mascareta i mesures higièniques.

S'informarà de les mesures específiques de cada activitat a l'inici del curs.

Us agraïm la vostra col·laboració per fer de l'esport una activitat segura. Som #ciutatdesport.

Oferta d'activitats

Podeu consultar l'oferta d'activitats, horaris i preus en aquest enllaç.

Inscripcions

Les inscripcions cal fer-les, a partir de les 9:00h del dia 24 de setembre, exclusivament de forma telemàtica i mitjançant el formulari d'inscripció en línia.

Les activitats disposen de places limitades que s'aniran ocupant per ordre d'inscripció.

Per tal que la inscripció sigui vàlida, si no us vau inscriure el curs passat o heu canviat el compte bancari, és imprescindible que ens feu arribar l'ordre de domiciliació bancaria en format SEPA.

Un cop realitzada la inscripció, només es comunicarà amb les persones que no hagin obtingut plaça en alguna de les activitats sol·licitades.

Per tal de facilitar a tothom el procés d'inscripció en línia, aquelles persones que no disposin de connexió a Internet o equips informàtics podran realitzar la inscripció en el Punt Òmnia on, a més, rebran el suport i ajut de la tècnica del centre. Per accedir a aquest servei, és imprescindible contactar amb el Punt Òmnia i concertar cita prèvia (973 353 008).

Informació

Les Escoles Esportives Municipals estan organitzades pel Servei d'Esports de la Seu d'Urgell. Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres a:

Servei d'Esports de la Seu d'Urgell

Palau d'Esports (Av. Camí Ral de Cerdanya, 31)

Telf. 973 350 010 ext. 8009

esports@aj-laseu.cat