Instal·lacions esportives

Actualment la ciutat de la Seu d'Urgell disposa d'una àrea exclusiva per a equipaments esportius, la zona esportiva, on hi podem trobar el Poliesportiu Municipal, el Camp de Futbol Municipal Emili Vicente de gespa artificial, les Pistes Municipals de Tennis i de Pàdel, la Pista Polivalent, el Camp de Futbol 7, també de gespa artificial i la Piscina Municipal. Aquesta concentració es potencia amb la presència del Palau d'Esports a tocar de la Zona Esportiva.

La resta d'equipaments es reparteixen per la ciutat i inclouen les Pistes Municipals de Petanca, la Pista Poliesportiva de Castellciutat i el Pla de les Forques, amb la pista d'aeromodelisme, a banda del Parc del Segre amb el seu canal olímpic d'aigües braves i els més de 1.000 Km. de rutes marcades del Centre BTT.

Mitjançant el següent enllaç podreu accedir al sistema per reservar on-line les diferents instal·lacions esportives municipals:

Reserva d'instal·lacions esportives municipals


Camp de futbol    Camp de futbol 7    Palau esports

Poliesportiu    Pistes Tennis    Piscina

Petanca    Parc Segre    Polivalent


Consulta l'ordenança municipal per tenir informació dels preus públics de prestació de serveis de piscines i altres instal·lacions esportives.