Targeta Moneder

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha atorgat ajuts per tal de reactivar el teixit empresarial i per a les persones en situació d’atur o Ertos empadronades al municipi de la Seu d’Urgell, per gastar a les empreses adherides a la campanya per la crisi de la COVID-19.

QUI REP AQUEST AJUT?

Aquelles persones que hagin sol·licitat l’ajut durant el període establert a les bases i que anava destinat a les persones físiques empadronades al municipi de la Seu d’Urgell que es van quedar a l’atur o van patir un ERTO.

QUIN IMPORT?

L’Ajuntament de la Seu assignarà a cada beneficiari l´import corresponent a la línia atorgada en funció de la seva situació.

A QUINS ESTABLIMENTS ES POT GASTAR?

Podeu consultar els establiments adherits a la campanya a l’APP  LASEUMONEDER.

Un cop descarregada l’aplicació i fet el registre es podrà consultar l’import assignat i el saldo disponible.

TENS UN NEGOCI I VOLS FORMAR PART DE LA SEU MONEDER?

Si  tens un negoci comercial, de restauració,  un allotjament... si vols fidelitzar els teus clients, si vols guanyar clients...dóna't d'alta a la Seu Moneder. La Seu Moneder és una eina de fidelització i comunicació que ajuda a augmentar les vendes i el benefici del comerç local  premiant els clients amb euros que es poden utilitzar per pagar les seves compres futures.Si el teu negoci té seu social a la Seu d'Urgell, dóna't d'alta aquí:

https://intranet.moneder.cat/altaBotiga.php?idAsso=140

Si tens dubtes de com fer-ho, aquí tens un tutorial:

https://drive.google.com/file/d/18I9InCvh8X5tRO0tEfSXwsbWI_N8DRdm/view?usp=sharing

COM ES POT GASTAR AQUEST AJUT?

Per fer ús de l’ajut rebut, la persona titular haurà d’anar a un dels establiments adherits a la campanya i al moment de fer la compra o servei caldrà que informi que vol fer ús de TOT o PART de l’ajut assignat, presentant el seu document identificatiu.

L’establiment, al moment de fer el cobrament, descompta l’import. La totalitat de l’ajut es podrà gastar a un o més establiments adherits a la campanya.

FINS QUAN PUC GASTAR L’AJUT REBUT AMB LA TARGETA MONEDER?

Els beneficiaris dels ajuts TARGETA MONEDER atorgats per haver-se trobat en situació d’atur o ERTO, podran gastar els diners assignats fins al 30 de novembre de 2020.

Es produirà renúncia tàcita quan els titulars no hagin gastat aquests euros abans de l’1 de desembre de 2020.

DESCÀRREGA DE L'APLICACIÓ

PER DUBTES O MÉS INFORMACIÓ

Si vols més informació i tens qualsevol dubte, et pots adreçar per correu electrònic a:

moneder@aj-laseu.cat