Inscripció Mostra Artesania del Pirineu -Fira Sant Ermengol 2021

La  Mostra d'Artesania dels Pirineus se celebra en el marc de la mil·lenària Fira de Sant Ermengol  que  es celebrarà els dies 16 i 17 d’octubre.

L’Ajuntament de la Seu aposta per la promoció dels productes artesans, prioritzant els que s’elaboren o creen en el territori del Pirineu. En aquest sentit, es donarà prioritat als artesans que visquin i treballin a les comarques del Pirineu, i als que estiguin en possessió del carnet d’artesà o del carnet cultural atorgat per Artesania de Catalunya.

Per participar cal formalitzar la sol·licitud d'espai  del 28 d’abril al 28 maig de 2021. A partir d’aquesta data s’acceptaran inscripcions però quedaran en reserva.

La única forma per formalitzar la inscripció serà a través del FORMULARI D’INSCRIPCIÓ  que es troba a la pàgina web l’ajuntament o bé de la Fira de Sant Ermengol.  No s’acceptaran inscripcions per cap altre mitjà.  


S’adjudicaran els llocs per ordre d’arribada dels formularis d’inscripció al registre d’entrada telemàtic de l’Ajuntament de la Seu. 

Recordi que cal adjuntar tota la documentació requerida per poder tramitar la seva sol·licitud:

    • Fotocopia del DNI
    • Certificat censal d’activitat econòmica any en curs (hisenda )
    • Últim rebut d’autònoms.
    • Carnet de manipulador d’aliments així com el d’Artesà (si s’escau)
    • Assegurança Responsabilitat Civil i rebut any en curs

 En el cas de no poder pujar els documents al formulari d’inscripció posis en contacte amb l’àrea de promoció econòmica, mitjançant el correu fira@aj-laseu.cat

El mes de juliol rebreu la carta de pagament de la Fira 2021. En cas de no poder-se celebrar la fira es retornarà íntegrament tota la quota.

Tingueu en compte que la realització de la fira queda condicionada a les mesures decretades pel PROCICAT.