'Què no és un joc?', darrera xerrada de l'Escola de Pares del cicle dedicat al joc

Demà divendres, 18 de novembre, a les 19 hores a la Biblioteca Sant Agustí. La psicòloga Susagna Nevado ens parlarà dels beneficis del joc per a infants a partir de 6 anys i per a joves.
17-11-2016

L’Escola de Pares de la Seu d’Urgell tanca la programació de xerrades dedicada al joc i a jugar amb una quarta sessió que tindrà lloc demà divendres 18 de novembre, a les set del vespre, a la Biblioteca Sant Agustí, amb la xerrada ‘Què no és un joc? Beneficis del joc per a infants a partir de 6 anys i per a joves’, a càrrec de la psicòloga, especialista en Psicologia Clínica del CSMIJ (Sant Joan de Déu, Lleida), Susagna Nevado.

La xerrada també posa el colofó al primer Festival del Joc del Pirineu celebrat del 3 al 6 de novembre a la Seu d’Urgell on hi van participar més de 2.500 persones entre nens, adolescents i famílies.

Recordem que en aquest certamen dedicat al joc, urgellencs i urgellenques de totes les edats van jugar amb els més de 220 jocs de taula que hi havia a la sala Sant Domènec, convertida en un gran ludoteca. Al respecte, l’associació Ayudar jugando, present en aquest festival, va prestar més de 600 jocs.