‘Batalla de galls i gallines’, nova proposta del programa juvenil INSOMNI

L’activitat tindrà lloc el proper divendres 23 de juliol, de 20h a 21.30 hores, al Parc del Valira.
19-07-2021

El col·lectiu de la Seu d’Urgell KDI ha organitzat aquesta activitat que forma part del programa d’oci nocturn INSOMNI, i que consisteix en un enfrontament verbal rimat entre dues o més persones.

Les batalles, que tindran lloc el dia 23 de juliol de les 20 a les 21.30 hores, aproximadament, al Parc del Valira, tenen com a objectiu demostrar la superioritat intel·lectual i/o tècnica sobre l’oponent a l’hora d’improvisar. Els participants guanyadors s’emportaran un lot de productes artesans de Menja’t l’Alt Urgell.

L’activitat és gratuïta i l’aforament és limitat. Per a competir-hi cal inscriure’s a través del perfil d’Instagram @kdibattles, i qui vulgui assistir-hi com a públic haurà de fer-ho a http://agenda.laseu.cat/insomni.

Cal destacar que es tracta d’una activitat organitzada pel mateix jovent del territori, qui s’ha encarregat d’organitzar la competició, crear el cartell promocional i fer-ne difusió. La proposta ha estat promoguda per l’Àrea de Joventut i Infància de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU).