‘Com acompanyar en el dol als infants’, nova xerrada de l’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell

El pròxim dimarts 28 de febrer, a les 19:00 hores, a la Biblioteca Sant Agustí. La sessió anirà a càrrec de Mercè Navarro, psicòloga dels equips d’atenció psicosocial de Domusvi i Fundació la Caixa.

El pròxim dimarts 28 de febrer, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell la xerrada ‘Com acompanyar en el dol als infants (pèrdues, mort, separacions, migracions...)’, a càrrec de Mercè Navarro, psicòloga dels equips d’atenció psicosocial de Domusvi i Fundació la Caixa. 

Aquesta activitat, que s’adreça a les famílies urgellenques, és gratuïta. Com en cada sessió, s’ofereix un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat indicant nom i cognom de l’infant, edat i telèfon de contacte. 

Aquesta xerrada s’emmarca en la programació de l’Escola de Famílies organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya i la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, finançada per CORRESPONSABLES del Ministerio de Igualtat del Gobierno de España.