‘Créixer en família’, tallers gratuïts online per a pares i mares sobre com educar en positiu

L’activitat, que anirà guiada pel psicòleg Miquel Alet, consta d’un total de 6 sessions online amb Zoom, de dues hores que s’iniciarà el pròxim dimecres 6 d’octubre. Adreçat a pares i mares amb fills i filles de 12 a 16 anys.
28-09-2021

En el marc de l’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell del Pla Educatiu d’Entorn de la ciutat s’ha organitzat els tallers online ‘Créixer en família’ on els pares i les mares reflexionaran i intercanviaran vivències sobre l’educació dels seus fills i filles, guiats per Miquel Alet, psicòleg, professional expert que els orientarà, els reforçarà i els donarà eines per a la criança positiva.  

Aquest cicle de tallers consta d’un total de 6 sessions online amb Zoom, de dues hores (de 2/4 de vuit a nou del vespre) que s’iniciarà el pròxim dimecres 6 d’octubre. Les següents sessions es realitzaran els dimecres 20 d’octubre i 27 d’octubre, els dimecres 10 i 24 de novembre i el dimecres 1 de desembre.

En aquests 6 dimecres es tractaran qüestions com: l’afecte, l’autoestima, l’autonomia, l’autoritat, la resolució de conflictes, les responsabilitats en l’àmbit domèstic, el lleure i l’entorn, el paper educatiu de l’escola, entre d’altres.

Per participar-hi cal inscriure’s enviant un correu electrònic a educacio@aj-laseu.cat Les persones que hi vulguin participar cal que es comprometi a assistir a les 6 sessions completes. No és possible assistir a sessions saltejades per tal de conservar el vincle i confidencialitat que es crea en el grup. Aquests tallers són gratuïts.

Per a més informació: https://dretssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/families/formacio_per_a_pares_i_mares/creixer_en_familia/