‘La importància del joc en totes les etapes de la vida’, nova xerrada de l’Escola de Famílies emmarcada en el Festival del Joc del Pirineu

El pròxim dimarts 28 de març, a les set de la tarda, a la Biblioteca Sant Agustí. La sessió anirà a càrrec de Pablo Giménez, codirector del festival, mestre, expert en jocs i fundador d’Ayudar Jugando.

El pròxim dimarts 28 de març, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell la xerrada ‘La importància del joc en totes les etapes de la vida’ que anirà a càrrec de Pablo Giménez, codirector del Festival del Joc del Pirineu, mestre, expert en jocs i fundador de l’ONG Ayudar Jugando. 

Val a dir que aquesta xerrada és la primera activitat de l’extensa programació que presenta la setena edició del Festival del Joc del Pirineu que organitza la Seu d’Urgell i que se celebrarà divendres 31 de març i dissabte 1 i diumenge 2 d’abril

Aquesta activitat, que s’adreça a les famílies urgellenques, és gratuïta. Com en cada sessió, s’ofereix un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat indicant nom i cognom de l’infant, edat i telèfon de contacte. 

Aquesta és una nova xerrada de l’Escola de Famílies organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell amb la col·laboració del Festival del Joc del Pirineu i la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell, i finançada per CORRESPONSABLES del Ministerio de Igualdad del Gobierno de España.