‘Prevenció i detecció d’abusos sexuals durant la infància i adolescència’, xerrada de l’Escola de Famílies de la Seu d’Urgell

El dilluns 19 de desembre, a les set de la tarda, a la Biblioteca Sant Agustí. La xerrada anirà a càrrec de Mireia Faus, treballadora social sanitària de l’ABS de la Seu d’Urgell.

El pròxim dilluns 19 de desembre, a les set de la tarda, tindrà lloc a la Biblioteca Sant Agustí de la capital alturgellenca la xerrada ‘Prevenció i detecció d’abusos sexuals durant la infància i adolescència’, a càrrec de Mireia Faus, treballadora social sanitària de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de la Seu d’Urgell. 

Aquesta activitat, que s’adreça a les famílies urgellenques, és gratuïta. A més, s’oferirà un servei de guarda d’infants amb prèvia reserva, enviant un correu a: pee@aj-laseu.cat indicant nom i cognoms de l’infant, edat i telèfon de contacte. 

Aquesta xerrada s’emmarca en la programació de l’Escola de Famílies organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn de la Seu d’Urgell amb la col·laboració del Servei Educatiu de l’Alt Urgell-Cerdanya, Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell i l’Institut Català de la Salut-Atenció Primària Alt Pirineu i Aran, i finançat per CORRESPONSABLES del Ministerio de Igualdad del Gobierno de España.