“Brahms meet Prokofiev”, recital de piano a càrrec de David Quintana Marginet

El concert d'aquest exalumne del Conservatori de Música dels Pirineus tindrà lloc el pròxim dissabte 5 de juny, a les sis de la tarda, a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell.
01-06-2021

El proper dissabte 5 de juny, l’exalumnne del Conservatori de música dels Pirineus i actual alumne de l’Escola Superior de música de Catalunya, David Quintana Marginet,  oferirà un concert de piano a les sis de la tarda, a la sala Sant Domènec de la Seu d'Urgell. El recital  porta per títol “Brahms meet Prokofiev”.

És el tercer i darrer concert, ja que tant Puigcerdà com Berga han pogut escoltar-lo els passats dies 22 i 28 de maig respectivament.

Aquesta és una molt bona oportunitat de poder gaudir d'un recital de piano interpretat per un músic molt proper, que va iniciar els seus estudis musicals a l'Escola Municipal de Música de Berga, va continuar-los al Conservatori i enguany finalitzarà el Grau Superior. 

David Quintana

Neix a Bagà el 1999 i ja de petit s'interessa per la música. Comença els seus estudis a l'Escola Municipal de Música de Berga i, posteriorment, obté el Grau Professional al Conservatori de música dels Pirineus en el seu primer any d'existència.

Actualment es troba finalitzant el quart curs del Grau Superior d'interpretació en l'especialitat de piano a l'ESMUC a la vegada que estudia el Grau d'Enginyeria de Sistemes i Serveis de Telecomunicacions a la UOC.

L'entrada del recital és gratuïta, amb inscripció prèvia al següent enllaç: https://agenda.laseu.cat/conservatori/