231 alumnes del Pirineu comencen les proves de selectivitat al centre cultural Les Monges

Puntualment i amb tota normalitat, els estudiants de segon de batxillerat dels instituts de la Seu d'Urgell, Puigcerdà i Andorra han començat les proves d'accés a la universitat que s'allargaran fins dijous.
14-06-2022

Un total de 231 alumnes de segon curs de batxillerat del Pirineu han començat puntualment a les nou d’aquest matí les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) al centre cultural Les Monges de la Seu d’Urgell.

D’aquestes 231 estudiants, 87 provenen de l’Institut Joan Brudieu de la Seu d’Urgell (Alt Urgell), 44 de l’Institut Pere Borrell de Puigcerdà (Cerdanya) i 100 són estudiants que han cursat Batxillerat a Andorra i que sols s’examinen de matèries de la fase específica.

Els exàmens de les PAU tindran lloc avui i fins aquest pròxim dijous 16 de juny. El tribunal està constituït pel president i 8 vigilants/correctors.

Els exàmens es realitzen en horari de matí i de tarda, s'inicien a les 9 del matí, a les 12 del migdia i a les 3 de la tarda.

Els resultats de les PAU es publicaran el dia 29 de juny. Per sol·licitar revisió d’exàmens s’haurà de demanar del 19 de juny al dia 1 de juliol. Els resultats de la revisió sortiran el dia 8 de juliol.

La selectivitat de setembre tindrà lloc els dies 6, 7 i 8 de setembre, mentre que la formalització de la matrícula per realitzar la selectivitat al setembre serà del 18 al 22 de juliol.