40 nens i nenes de l'Escola Municipal Música de la Seu d'Urgell participen en l'11è Cantaxics a Manresa

Patuflash, protagonista de la cantata, és una història inspirada en la figura del Patufet que en comptes de perdre's a la panxa del bou es perd dins d'un forat negre de l'espai. Un espai on en Patuflash i el seu robot RUC viuen aventures amb la nau Patim-Patam-Patum.
25-03-2019

40 nens i nenes de 3 a 6 anys del Grup de Sensibilització de l'Escola Municipal de Música de la Seu d'Urgell han participat aquest passat diumenge en l'onzena edició del Cantaxics, al Teatre Kursaal de Manresa.

La cantata d'enguany es titulava Patuflashm, nom d'un nen vingut de l'espai, història inspirada en la figura del Patufet que en comptes de perdre's a la panxa del bou es perd dins d'un forat negre de l'espai. Un espai on en Patuflash i el seu robot RUC viuen aventures amb la nau Patim-Patam-Patum.

Aquesta nova cantata ha estat composada expressament per l'ocasió per David Martell i escrita per Manel Justícia, qui també n'és l'il·lustrador del llibre.

En aquest concert, organitzat per la Zona 6 de l'Associació Catalana d'Escoles de Música (ACEM), hi han participat 1.000 alumnes d'escoles de música del Bages, Berguedà, Alt Urgell, Baix Llobregat i Vallès Occidental.