8 dels 11 alumnes que finalitzen el PFI-PTT superen la prova d’accés a cicles formatius de grau mitjà

11 alumnes del total de 12 matriculats al curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic aproven el curs, organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.
10-07-2020

11 alumnes del total de 12 matriculats al curs d’auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic han aprovat el curs que s’emmarca en els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT), organitzat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.  

D’aquests 11 alumnes, 8 han superat la prova d’accés als cicles formatius de grau mitjà, mentre que els tres restants seguiran els seus estudis a l’Escola de Formació d’Adults de la Seu d’Urgell o s’incorporaran al món laboral.

Val a dir que durant el confinament tots aquests alumnes han seguit la seva formació telemàticament. Malgrat que les pràctiques van quedar suspeses, els nois i noies han pogut treballar aspectes de competències professionals en el projecte integrat fet que els hi ha permès l’assoliment de les mateixes. 

El PTT és una línia de formació que facilitat la inserció laboral i la continuïtat educativa a joves que no hagin obtingut el graduat en Educació Secundària Obligatòria (ESO).

Projecte integrat

L’alumnat del PTT van elaborar un vídeo durant la fase 1 del desconfinament (del 15 de maig fins el 5 de juny) on entrevisten professionals implicats en tres sectors cabdals de la nostra ciutat: sanitari, comercial i serveis socials. A més, un alumne andorrà va realitzar un altre vídeo sobre com va viure la pandèmia el país veí.

El vídeo del projecte integrat esta disponible en diferents capítols a la pàgina de Facebook del PTT de la Seu d'Urgell.