Actes commemoratius per la Diada Nacional de Catalunya a la Seu d’Urgell

Dissabte, 11 de setembre, se celebrarà l'acte institucional a les 10.30 hores a la plaça Sant Josep de Calassanç amb lectura d’un manifest. A les 11, hissada de la senyera, Cant dels Segadors i sardanes a Plaça Catalunya.
09-09-2021

La Seu d’Urgell ha programat diversos actes commemoratius per celebrar, com cada Onze de Setembre, la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta programació commemorativa ha estat elaborada per l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, amb la col·laboració d’Òmnium Cultural Alt Urgell.

Dissabte, dia 11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, a dos quarts d’onze del matí, tindrà lloc l'acte institucional, a la plaça de Sant Josep de Calassanç, amb la lectura d’un manifest per part d'Òmnium Cultural.

Seguidament, l’Escola de Teatre la Seu farà una lectura de textos amb música en directe.

La commemoració institucional de la Diada Nacional a la capital alturgellenca continuarà, a les onze del matí, a la plaça de Catalunya amb la hissada de la senyera i el Cant dels Segadors.

Els actes commemoratius de l’11S es clouran amb  una ballada de sardanes amb la Cobla Tàrrega, que compta amb el suport d'Amics de la Sardana.

L’Ajuntament de la Seu d'Urgell anima a tots els urgellencs i urgellenques a penjar senyeres als seus balcons.