Aquest estiu s'incorpora un nou sistema informatitzat per a la venda d’entrades i abonaments per a la piscina municipal

A partir del pròxim dia de 10 juny ja es podran adquirir des de l’enllaç: http://piscina.laseu.cat La piscina obrirà les seves portes el dissabte 15 de juny.

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Joan Barrera, i la regidora d’Esports, Bàrbara Romeu, han presentat aquest migdia el nou sistema informatitzat per a la venda d’entrades i abonaments de la piscina municipal per aquest estiu. 

“Amb aquesta important novetat, es vol facilitar la gestió de la venda d’entrades que permet a la ciutadania poder adquirir els diferents títols d’accés a la piscina municipal de manera online, des de qualsevol lloc a través de l’ordinador o del telèfon intel·ligent”, ha explicat l’alcalde Barrera. 

L’alcalde de la Seu ha remarcat la comoditat que proporcionarà aquest nou sistema als usuaris i usuàries de la piscina municipal. “Mitjançant una senzilla aplicació es podrà reservar i adquirir qualsevol de les modalitats d’entrada i abonaments, i accedir a la instal·lació validant el codi QR que s’obtindrà després de fer la compra online”. 

Per la seva part, la regidora d’Esports ha afegit que aquest nou sistema de venda d’entrada “permet ampliar el nombre de modalitats d’entrada que es posen a l’abast dels ciutadans i ciutadanes de la Seu, de manera que tothom podrà adquirir el tipus d’entrada o abonament que millor s’adapti a les seves necessitats i a preus més ajustats”

Obertura piscina: dissabte 15 de juny 

Bàrbara Romeu ha informat també que la piscina d’estiu municipal obrirà les seves portes el dissabte 15 de juny en horari habitual: de deu del matí a vuit del vespre. 

Val a dir però que el dilluns 17 de juny s’obrirà al públic en general a dos quarts d’una del migdia. El motiu és que els i les alumnes de 5è i 6è de primària de tots els centres educatius de la Seu i Castellciutat celebraran una activitat de fi de curs, de deu del matí a dotze del migdia. Aquesta ha estat una petició del Consell Municipal d’Infants de la Seu que s’ha fet arribar al Servei d’Esports. 

Modalitats d’entrades i abonaments 2024 

A continuació us adjuntem les diferents modalitats d’entrades i abonaments, les seves tarifes i si es poden adquirir només en línia o també presencialment a la taquilla de la Piscina Municipal. 

 

ENTRADES GENERALS DE DIA

PREU

EN LÍNIA

TAQUILLA

1

De persones adultes (a partir de 12 anys i fins a 65 anys)

a)     entrada dia (de 10:00 a 20:00)

b)     entrada tarda (de 16:00 a 20:00)

c)      descompte Carnet Jove (de 12 fins a 30 anys), entrada dia1

 

4,00 €

2,00 €

3,00 €

 

 

2

D’infants de 3 fins a 12 anys1,

a)      entrada dia (de 10:00 a 20:00)

b)      entrada tarda (de 16:00 a 20:00)

 

2,50 €

1,50 €

 

 

3

D’infants menors de 3 anys1, entrada dia

Gratuït

4

De persones majors de 65 anys1,

a)      entrada dia (de 10:00 a 20:00)

b)      entrada tarda (de 16:00 a 20:00)

 

2,50 €

1,50 €

5

De persones amb discapacitat acreditada del 33% o superior1,

a)      entrada dia (de 10:00 a 20:00)

b)      entrada tarda (de 16:00 a 20:00)

 

2,50 €

1,50 €

 

ABONAMENTS INDIVIDUALS I PACKS D’ENTRADES2

 

 

 

6

De persones adultes (a partir de 12 anys i fins a 65 anys)

a)     pack 10 entrades dia

b)     abonament temporada

c)      abonament mensual (juliol o agost)

d)     descompte Carnet Jove abonament temporada1

e)     descompte Carnet Jove abonament mensual (juliol o agost) 1

30,00 €

75,00 €

40,00 €

60,00 €

32,00 €

NO

NO

NO

NO

7

D’infants de 3 fins a 12 anys1

a)     pack de 10 entrades dia

b)     abonament temporada

c)      abonament mensual (juliol o agost)

18,00 €

40,00 €

25,00 €

NO

NO

8

De persones majors de 65 anys1

a)     abonament temporada

Gratuït

NO

9

De persones amb discapacitat acreditada del 33% o superior, queden exclosos familiars i altres possibles beneficiaris1

a)     abonament temporada

Gratuït

NO

 

ABONAMENTS FAMILIARS

 

 

 

10

Abonament familiar3: dues persones adultes i dos infants menors de 16 anys

a)     abonament temporada

b)     abonament mensual (juliol o agost)

 

200,00 €

120,00 €

 

 

NO

NO

11

Abonament família monoparental3: una persona adulta i dos infants menors de 16 anys

a)     abonament temporada

b)     abonament mensual (juliol o agost)

 

130,00 €

80,00 €

NO

NO

12

Abonament família nombrosa3: dues persones adultes i tres infants menors de 16 anys

a)     abonament temporada

b)     abonament mensual (juliol o agost)

260,00 €

150,00 €

NO

NO

 

1 Les persones que s’acullin a aquestes modalitats d’entrada i/o abonament, per poder accedir a la Piscina Municipal, hauran d’acreditar la seva edat amb el DNI, passaport o carnet de conduir; aportar el document del Carnet Jove; o acreditar el grau de discapacitat amb la targeta acreditativa de la discapacitat de la Generalitat de Catalunya o amb document anàleg on hi aparegui el grau de discapacitat. 

2 Els abonaments mensuals i de temporada són personals i intransferibles. Les persones usuàries s’hauran d’identificar a l’entrada de la piscina amb el DNI, passaport o carnet de conduir. 

3 Les persones que s’acullin als abonaments familiar, família monoparental o família nombrosa hauran d’acreditar la unitat familiar mitjançant el llibre de família o certificats de convivència i la condició de família monoparental o família nombrosa mitjançant el document oficial pertinent i identificar-se a l’entrada de la piscina.

Les persones menors de 12 anys hauran d’accedir a la Piscina acompanyades d’una persona adulta. 

Comprar online 

Totes les modalitats d’entrades i abonaments es poden adquirir descarregant l’app (IOS i Android) o en línia, a través de la pàgina http://piscina.laseu.cat. 

La compra d’entrades i abonaments en línia s’habilitarà a partir del dia 10 de juny. Per a fer-ho cal seguir els següents passos: 

 • Accedeix a la plataforma de compra d’entrades: http://piscina.laseu.cat.
 • El primer cop cal accedir des d’un ordinador per registrar-se. Un cop fet el registre es podran comprar les entrades des del web o des de l’app, amb el telèfon mòbil.
 • Amb l’usuari i contrasenya es podrà accedir a l’àrea privada d’usuari on, a banda de poder comprar les entrades, la gent disposarà de tota la informació referent a les seves compres i podran gestionar-les.
 • Triar el tipus d’entrada, abonament o pack que es desitgi.
 • Fer el pagament amb targeta de crèdit.
 • Es rebrà correu electrònic de la persona usuària un codi QR que s’haurà de validar a l’entrada de la piscina.
 • Cal recordar que:
  • En les entrades de dia, cal seleccionar el dia per al qual es vol l’entrada. En cas que no es pugui anar a la piscina el dia triat, es podrà canviar l’entrada per un altre dia d’aquesta mateixa temporada.
  • Les entrades, abonaments i packs només són vàlids per a la temporada actual i no es faran reemborsaments en cas de no haver-se utilitzat.
  • Els abonaments individuals i familiars són nominals, personals i intransferibles, per tant les persones s’hauran d’identificar en el moment d’accedir la piscina.
  • Per adquirir o validar una entrada de cost reduït (infants, majors de 65, persones amb discapacitat o Carnet Jove) caldrà justificar la condició que dona dret al descompte en el moment d’accedir a la piscina.
  • Els abonaments familiars s’activaran un cop s’hagi validat la documentació justificativa adjunta i en un termini màxim de 24 hores des del moment de la seva compra.