Arriba a la Seu d’Urgell la comèdia teatral de Ramon Madaula, ‘Perduts’

Aquest dijous 7 de febrer, a les 21 hores, al Teatre Cinema Guiu. Producció pròpia del Teatre Aquitània amb Xavier Bertran (Lo Cartanyà) i Jordi Coromina com a protagonistes.
05-02-2019

El Teatre Cinema Guiu de la Seu d’Urgell acollirà aquest dijous 7 de febrer, a les nou de la nit, la comèdia teatral Perduts. Escrita i dirigida per l’actor i també dramaturg Ramon Madaula, l’obra està basada en fets reals sobre l’amistat entre dos pares de família i companys de feina.

Perduts, que protagonitzen els actors Xavier Bertran (Lo Cartanyà) i Jordi Coromina, és la primera producció pròpia del Teatre Aquitània després d’un any de la seva reobertura. L’espectacle explica la història de dos companys de feina que, després de dinar cada dia en el mateix restaurant de menú, acaben forjant una molt bona amistat. Els dos homes estan ben casats i són bons pares dels seus fills, però les seves vides comencen a caure perillosament en la inèrcia. Un dia, per testimoniar la seva amistat, es proposen un repte. Un repte que els portarà a transitar per territoris desconeguts. La vertadera amistat ho resisteix tot?

L’actor Ramon Madaula escriu i dirigeix aquest muntatge en la seva nova faceta de dramaturg després d’haver estrenat amb cert èxit les comèdies, també escrites per ell, Ignots, L’electe i Adossats.

Venda d’entrades

Les entrades per assistir a aquesta obra teatral es poden adquirir de manera anticipada tant a l’Oficina de Turisme Seu com al Consell Comarcal de l’Alt Urgell. El preu de l’entrada anticipada és de 8€, mentre que a taquilla té un cost de 10€.

Cal recordar que la compra anticipada de l’entrada amb Carnet Jove s’obté un 25% descompte del preu de l’entrada, costant 7,50€. També es poden adquirir les entrades per a grups de més de 10 persones, costant 7,50€ cadascuna.

També hi ha descomptes en la compra d’entrades a taquilla a través de la Campanya Escena 25 (de l’1 de febrer al 30 d’abril), sent el preu de l’entrada 3€.

A més a més, gràcies a la xarxa Apropa Cultura -que té com a objectiu que les persones en situació vulnerable pugin assistir als espectacles i concerts- hi ha entrades reservades que tenen un cost de 2€ i 5€.