Autobús gratuït a la Seu d’Urgell per anar al cementiri el dia de Tots Sants

De les de 10 a les 14 hores i de les 16 a les 18 hores, amb parades a Bisbes Prínceps, el carrer Comtat d’Urgell amb plaça de Joan Sansa, plaça de Mossèn Pere Pujol, carrer Bisbe Iglesias Navarri i plaça Catalunya.
25-10-2022

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell tornarà a posar aquest pròxim dimarts 1 de novembre, festivitat de Tots Sants, un servei d'autobús gratuït per arribar fins al cementiri municipal. L’autobús funcionarà durant tot el dia, concretament de les deu del matí a les dues del migdia i de les quatre a les sis de la tarda. 

L'objectiu d'aquest servei de transport pel dia de Tots Sants respon a facilitar el desplaçament fins al cementiri municipal a totes aquelles persones que no disposen de vehicle, així com també per a persones grans o ciutadans amb dificultats de mobilitat. 

Aquest autobús tindrà parades a la rotonda de Bisbes Prínceps (Plaça Europa), al carrer Comtat d’Urgell (Plaça Lleteries), a la plaça de Mossèn Pere Pujol, al carrer Bisbe Iglesias Navarri (pavellons militars) i a la plaça Catalunya (davant gestoria). 

Pel que fa al recinte del propi cementiri, dissabte 29, diumenge 30 i dilluns 31  d’octubre i dimarts 1 de novembre hi haurà operaris de suport que es trobaran a disposició de totes aquelles persones que el visitin, entre les vuit del matí i dos quarts de dues del migdia, i de quatre a sis de la tarda. 

El cementiri municipal de la Seu restarà obert de les vuit del matí fins a les vuit del vespre, mentre que el cementiri de Castellciutat estarà obert de vuit del matí a sis de la tarda.