Batalla i Fierro tracten amb la ministra de Cultura d'Andorra la candidatura a la UNESCO

La candidatura engloba un llegat monumental repartit entre Andorra, la Seu d'Urgell i l'Arieja. El monument urgellenc que es proposa és la Catedral de Santa Maria d'Urgell i el seu conjunt.
25-02-2019

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i el president del Consell Comarcal de l'Alt Urgell, Jesús Fierro, han rebut aquest matí al Consistori urgellenc a la ministra de Cultura del Govern d'Andorra, Olga Gelabert, per abordar el projecte de candidatura multinacional per a Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Recordem que la candidatura engloba un llegat monumental repartit entre els territoris d'Andorra, la Seu d'Urgell i l'Arieja. Es tracta d'un conjunt de 13 monuments: a Andorra les esglésies de Sant Joan de Caselles, Sant Romà de les Bons, Sant Martí de la Cortinada, Sant Climent de Pal, Santa Coloma, Sant Serni de Nagol i Sant Miquel d'Engolasters, la Torre dels Moros, el jaciment del Roc d'Enclar, el jaciment de la Roureda de la Margineda i la Casa de la Vall; a la Seu d'Urgell, el conjunt catedralici de Santa Maria d'Urgell, i a l'Arieja, el Castell de Foix.