Cap de setmana de teatre per a tots els públics

Dissabte 28 amb ‘Il·lia’, amb Miscel•lània Teatre, i diumenge 29 amb ‘Bojos per la pasta!’, amb la Inestable Ceretana de Teatre.
24-01-2023

Aquest pròxim cap de setmana tindran lloc a la Seu d’Urgell dues obres teatrals adreçades a tots els públics. Dissabte 28 de gener amb ‘Il·lia’, amb Miscel·lània Teatre, i diumenge 29 amb ‘Bojos per la pasta!’, amb la Inestable Ceretana de Teatre

Així, la primera proposta serà dissabte 28 de gener amb l’espectacle de teatre familiar de Miscel·lània Teatre que ens porta ‘Il·lia’ per explicar-nos la història d’una noia migrant que fuig de casa seva a causa de la contaminació i la falta de salut. Aquest és un espectacle familiar a partir de 4 anys d'edat. L’obra, que tindrà lloc al Teatre Cinema Guiu, a les sis de la tarda, s’adreça al públic familiar.   

Diumenge 29 de gener ens arriba l’obra de teatre ‘Bojos per la pasta!’, a càrrec de la Inestable Ceretana de Teatre, a les sis de la tarda, a la sala d’actes de La Salle. Es tracta d’una comèdia que fa les delícies d’un públic predisposat a riure i a passar que organitzat per la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell per celebrar la festivitat del seu patró. 

Per ambdós espectacles, les entrades es poden adquirir online a: https://codetickets.com o de manera presencial a l’oficina de Turisme Seu (c/Major, 8). També a taquilla des de 45 minuts abans de l’espectacle.