Concert de Setmana Santa dels Cors del Conservatori de Música dels Pirineus

Aquest dissabte 13 d’abril, a les set de la tarda, a l’església de Sant Pere de Berga. Entrades a la venda a entrapolis.com.
09-04-2019

Aquest pròxim dissabte, 13 d’abril, els cors del Conservatori de Música dels Pirineus i les escoles municipals de música de la Seu d'Urgell, la Seu d’Urgell i Puigcerdà oferiran el concert de Setmana Santa, que forma part del projecte coral d’aquest curs 2018-2019. L’actuació tindrà lloc a l’església de Sant Pere de Berga, a les set de la tarda.

Després d’un treball de les obres, d’assajos conjunts en les diferents seus i d’una estada de cap de setmana de treball intens a la Molina, el concert serà la culminació de tota aquesta tasca portada a terme per setanta alumnes dels quatre centres.

El concert constarà de dues parts:

  • Un repertori format per cançons originals i arranjades d’autors catalans com Bernat Vivancos i Albert Guinovart i música popular d’arreu del món, de cinema i pop-rock,  interpretat pel cor de veus blanques i acompanyat al piano  per la pianista Elisenda Martí
  • Repertori variat en el que la nit és el tema principal, format per obres de Mozart, Beethoven, Brahms, Atahualpa Yupanqui (pseudònim d'Héctor Roberto Chavero) o Jeff Bhasker, Nate Ruess, Andrew Dost i Jack Antonoff i interpretat pel cor de veus mixtes, acompanyats per un trio de clarinets, percussió i al piano per la Montse Gabarrós.

En aquest projecte hi participen una setantena de nois i noies, alumnat del conservatori i les escoles municipals de música i està dirigit per Carme Baulenas, Sonia Lanau i Xavier Llobet . Aquesta és una gran oportunitat per als alumnes, ja que poden formar part d’una gran formació coral i abordar obres de més envergadura.

El concert forma part del Cicle de música per a la ciutat que organitza cada any l’Escola Municipal de música de Berga.

Venda d’entrades

Es poden adquirir les entrades a www.entrapolis.com per un preu de 5.20€. Els alumnes del conservatori i les respectives escoles de música tenen entrada gratuïta.